Aktiv idag |  Aktiv de senaste tre dagarna |  Aktiv senaste veckan |  Inte aktiv senaste veckan | 



KATEGORIER:
Fråga bandet
SvAk konserter
SvAk musik
SvAk texter
Övrig musik
Övrigt
[ GeneralKnas ]
Räven
Stures Dansorkester


DISKUSSIONER:

[ Spelning Örebro!... ]
6/6-09 Ösd...
Andra plattan!...
Peace and love...
Facebook?...
live i åre 6 december...
spelning i stavsnäs?...
Text till "Du duger"...
Ideologier...
2008...
Generalens tatuering?...
Urkult...
Koncerter...
T-shirt...
Ivan...
Varagårdsskolan?...
Generalens man...
KP...
Malmöfestivalen...
Generalens jacka på öland root...
Grym spelning i Strömstad...
Knas i Landskrona...
Snubbel...
Utvecklings-samtal!...
mellan himmel & jord...
Ivan?...
illo tempore.....
Ivans ord...
Nepal...
?...



[ > ]


INLÄGG:   

[ Spelning Örebro! ]

Markus Allard, Örebro skriver 2010.03.22 14:20:32:
Ivan!

Högerstyret i kommunen har bestämt sig för att slänga ut 17 miljoner (kommer troligtvis landa på det dubbla) av våra stålar på att fira 200 års jubileet av Örebros Riksdag och därmed 200 år med familjen Bernadotte på Svearikes tron. Detta ska dom då försöka toppa med något besök av konungafamiljen af guds nåde som ska dyka upp och vinka och göra sånt som dom får massa pengar för att göra. Sagoberättaren Herman Lindqvist dyker också upp och ska försöka bevisa att monarkin är jätteviktig för vår såkallade ”demokrati”. Det kommer med andra ord vara en hyllning till monarkin finansierad av våra stålar. Samtidigt så genomför de i sedvanlig ordning omfattande nedskärningar på våra skolor, vår sjukvård, äldrevården ungdomsverksamheter och ja.. du vet hur visan går när den är nedstämd i det politiska paradigmets falskaste toner!

Detta har ju givetvis mötts av protester och 80 % av 3000 tillfrågade Örebroare är emot det här och tycker att så här ”skolan, vården, viktigt shizzle” går före kungafjäsk och sagoberättande från någon mörkblå halvrasist till stolle! ”Föreningen Kunskap Demokrati och Fred”, bestående av Vänsterpartiet, Ung Vänster, ABF och SSU har bestämt sig för att genomföra en folkfest (som en protest typ) samma dag som denna rojalistiska tromb ska svepa över Örebro – det vill säga den 21 augusti. Vår folkfest kommer bestå av föreläsningar från historiker, en hästkortege innehållande ett vanligt ”par ur pöbeln” samt artister som kan tänka sig att ställa upp och köra något gig för en billig penning! Det är ju nämligen så att vi inte är sponsrade av svenskt näringsliv så vår budget är ju inte så jävla fet!

Men ja låter det som att du kan tänka dig att ställa upp och få gnälltbältets klimax i tungungning? =D Vad skulle ta för det i sånna fall?

Tacksam för svar så snabbt som möjligt ^^

Kramratliga hälsningar Markus Allard Örebro!


Ifall någon annan som läser detta känner sig manad att ställa upp och köra lite låtar den 21.a augusti så hör av er till min fruktansvärt tunga mail : markus_maiden@hotmail.com